LISÄÄ OSTOSPAIKKOJA JÄLKEEN, JOS BITCOIN HITS RECORD HIGH: ANALYST

Bitcoinista on tullut liian kallista ostaa sen torstaina 37 500 dollarin ylittävän villin nousun jälkeen. Mutta kryptovaluutta tarjoaa silti houkuttelevia ostomahdollisuuksia pienemmillä riskiprofiileilla.

TradingShotin sijoitusneuvojat tarjosivat fraktaaliin perustuvan näkymän Bitcoinin edellisestä parabolisesta liikkeestä vuonna 2017 ja kauden aikana ilmestyneistä hintakorjauksista. He havaitsivat ostomallit tietyillä teknisen tuen tasoilla – joiden joukko liikkuvia keskimääräisiä aaltoja – antoi hinnat uusille korkeuksille jokaisen uudelleentestauksen jälkeen.

BITKOINIFraktaalit

Jälkikäteen Bitcoin korjasi 30 prosenttia neljä kertaa, 20 prosenttia kolme kertaa, 18 prosenttia kaksi kertaa ja 40 prosenttia kerran härkätaistelunsa aikana vuonna 2017. Samaan aikaan kryptovaluutta jatkoi nousutrendiään kolmesti testattuaan 100 päivän liukuvan keskiarvon ja kahdesti saavutettuaan 50 päivän liukuvan keskiarvon.

TradingSpot-strategit vertasivat vuoden 2017 härkätaistoa nykyiseen, kun otetaan huomioon heidän volatiliteetin ja hintatuoton eksponentiaalinen asteikko. Aivan kuten vuonna 2017, Bitcoinin muutos maaliskuun 2020 ja meneillään olevan kuukauden välillä kasvoi jopa 880 prosentin arvonnousussa ja markkina-arvossa.

Ja viime aikoina kryptovaluutta jatkoi noususuuntaansa pudotessaan 20 prosenttia tuolloin ennätyksellisen korkealta yli 34800 dollaria. 7. tammikuuta BTC / USD-valuuttakurssi oli asettanut uuden ennätyshuipun, 37.823 dollaria.

„Sen ei pitäisi [yllättää], että [kauppiaat ostivat] 20 prosentin takaisinvetoprosentin“, kerrottiin TradingShotin muistiossa. „Edellisen syklin perusteella oli todennäköistä, että se tapahtuisi.“

OSTA DIP

Analyysissä todettiin lisäksi, että kauppiaat voivat valmistautua ostamaan Bitcoinia, vaikka sen hinta korjautuisi 30 prosenttia nykyisestä tasosta. Tällainen siirto laskeutuu kryptovaluutta 50-DMA: lle. Samaan aikaan 40 prosentin syöksyllä BTC / USD testaa 100-DMA: n.

„Tämä vain osoittaa [että] jos olet ostaja, sinun ei pidä paniikkia [hintojen laskusta] ja sinulla pitäisi olla varmuutta ostaa niitä“, muistutuksessa muistutettiin.

Nouseva näkymä nousi esiin, kun institutionaaliset sijoittajat kasvattivat altistumistaan ​​Bitcoin-markkinoilla. Blockchain-analyysialustan CryptoQuantin hakemat tiedot osoittivat, että valtavirran sijoittajat ostivat salausvaluutan jopa 30000 dollarilla kuin 2. tammikuuta, mikä tarkoittaa pitkäaikaista noususuuntaista ennakkoluuloa.

„Coinbase-ulosvirtaus 2. tammikuuta oli kaikkien aikojen ennätys“, sanoi CryptoQuantin toimitusjohtaja Ki-Young Ju. „Vaikuttaa siltä, että laitokset ostivat $ BTC: n, kun hinta oli yli 30k. Bitcoin-härkämarkkinat eivät ole ohi. „

Samaan aikaan hän huomautti myös, että kaikkien pörssien vakiomääräinen kokonaisvirta nousi tällä viikolla, mikä viittaa siihen, että kauppiaat voisivat käyttää dollariin sidottuja rahakkeita ostamaan lisää kryptovaluuttoja.