Crypto-brugere splittes på at tage lån for at købe Bitcoin-dips

Nogle kryptoinvestorer er villige til at risikere omfattende økonomiske forpligtelser for en chance for at komme ind i Bitcoin.

At tage gæld er en kompleks personlig beslutning, der ikke bør indgås uden stor omhu og økonomisk overvejelse. Med Bitcoins (BTC) nylige tilbagevenden til all-time prishøjder er nogle moonstruck Bitcoinere begyndt at optage banklån for at øge deres position på aktivet. Selvom dette kan virke som en kort vej til rigdom for nogle, betragter andre sådanne økonomiske skridt som tåbelige i betragtning af den iboende volatilitet i rummet.

I et fredags-tweet fra Peter McCormack sagde What Bitcoin Did podcaster, at han havde købt 2,55 Bitcoin ved hjælp af et lån på 46.250 $ med forventning om, at han skulle betale mere end 57.000 $ tilbage inden for seks år.

„I december 2026, hvis Bitcoin er på 22.669,35 $, går jeg lige,“ sagde McCormack. ”Jeg ville låne meget mere. Min pengestrøm kan let understøtte [$ 800] månedlige tilbagebetalinger, men det var den grænse, jeg kunne gøre med min bank efter at have tænkt på ideen i et par minutter. ”

McCormack, en højt profileret figur i kryptorummet, har sagt, at han „har råd til at miste“ pengene fra Bitcoin-investeringen. Selvom han i øjeblikket tjener indtægter fra sin podcast, tog hans portefølje også et hit i 2018 under markedsnedgangen. På det tidspunkt tweetede han, at han havde „forvandlet $ 32.000 til $ 1.2M og tilbage til stort set nul.“

Vitalik Buterin er kommet hårdt ned mod sådanne lån. Ethereums medstifter afslørede i et tweet, at han solgte halvdelen af ​​sine BTC-beholdninger i 2013, da han „kun havde et par tusinde dollars nettoværdi“ snarere end at optage et banklån for at købe mere krypto.

Krypto-entusiaster i naturen ser ud til at have splittede synspunkter, når det kommer til ikke-velhavende investorer, der kun optager banklån for at skaffe mere krypto.

En Redditor, der hævdede at have optaget et lån i slutningen af ​​september, da Bitcoin-prisen var under $ 11.000, sagde i går, at de “lånte mere”, nu hvor prisen er mere end $ 19.000.

”At tage gæld til at købe på 11K var et godt skridt,” sagde Reddit-bruger Yung-Split som svar på investeringen. ”Vær yderst forsigtig med at bruge det til at købe ind lige nu, og når vi først er højere. […] Din optimisme kan let få dig til at blive ødelagt, hvis du skulle tage gæld og købe ind på en lokal top. ”

”Hvad du gjorde var at gamble, og du blev heldig,” sagde Redditor Grimeflea. ”Fordi du var heldig, tror du, du har hacket det, og du har gjort det rigtigt. Denne psykologi vil brænde dig inden længe. […] Enhver, der tænker, at du smart kan ‚investere‘ andres penge, er en idiot. „

Cointelegraph rapporterede i juni, at en stewardesse med base i De Forenede Arabiske Emirater risikerede fængselsstraf og massiv gæld, efter at han ikke var i stand til at betale et lån på 100.000 dollars tilbage i Emirates Islamic Bank.

På tidspunktet for offentliggørelsen er prisen på Bitcoin $ 19.177, idet den er steget med 20,2% i den sidste måned.