Bitcoin øker etter at okser forsvarer nøkkelenivået; Hva analytikere ser etter

Bitcoin er i ferd med å presse høyere i dag, med okser som tar sikte på å sende kryptovalutaen mot motstanden den lenge har møtt i midten til øverste $ 19.000-regionen.

Hvis salgspresset her forblir konstant og fortsetter å hindre kryptovalutas vekst, kan bjørn være klar til å få litt kontroll over BTCs prishandling og sende den nedover mot $ 18 000 igjen.

Hvor det trender på sikt, vil i stor grad avhenge av om det kan opprettholde trenden med å sette høyere lavt nivå etter hver avvisning rundt høydepunktene.

I forrige uke stupte BTC så lavt som $ 16 400 etter å ha møtt en avvisning på rundt $ 19 500. Tidligere denne uken førte en avvisning rundt det samme prisnivået til at den stupte ned til 18200 dollar.

Hvis det står overfor en annen avvisning på disse høyder, må okser holde det over $ 18 200 for å fortsette å sette høyere lavt.

En handelsmann bemerker nå at det fortsatte forsvaret av regionen $ 18.000 som er sett de siste dagene og ukene er en bullish utvikling for kryptovalutaen, og kan indikere at ytterligere oppside er nært forestående på kort sikt.

Bitcoin skyver mot kritisk motstandsnivå

I skrivende stund handler Bitcoin opp over 1% til den nåværende prisen på $ 19 530, noe som markerer en massiv stigning fra de nylige nedturene på $ 18 200 som ble satt tidligere denne uken.

Disse lavpunktene skjedde like etter at kryptovalutaen samlet seg over $ 19 800 og møtte en enorm avvisning.

Salgspresset her har utløst flere salg, og det er fortsatt uklart om neste test vil tillate den å bryte over denne regionen.

Analytiker hevder BTC sterk etter å ha hatt nøkkelstøtte

En næringsdrivende forklarte i en nylig tweet at Bitcoin blir sterkere jo lenger den holder over midten av $ 18.000-regionen.

Han bemerker at kjøpepresset her har vært ganske intenst, og at kryptovalutaens trend kan forbli helt i oksens favør så lenge den ikke møter noen intens utsalg.

“BTC-oppdatering: Ser ut som apene vant denne runden. Vanligvis er $ 18,3- $ 18,7-området viktig, bryter det og i beste fall hakker vi, i verste fall rister vi ut / retter opp. Enhver dårlig tidsramme henger på det støttenivået som så langt ser ut til å holde. ”

Hvorvidt Bitcoin kan holde seg godt over midten av $ 19.000-regionen eller ikke, bør gi innblikk i hvor den vil utvikle seg når slutten av året nærmer seg.